geerco.nl

Het samenstellen van radioprogramma's

Sinds begin 2020 is Geerco via Internetradio weer wekelijks te beluisteren. Op jouw plaats en tijd maar altijd direct verbonden.

Ben jij een koopjesjager? Ga jij ook graag naar de kringloopwinkel? Omdat die koopjes nice to have zijn en recyclen moet. Second hand in het muziekthema. Luister en kijk mee. link naar het programma over 'Second hand'.

Speel jij ook graga gezelschapspellen? Of je nu een geboren winnaar of verliezer bent. Met de muziek op Internetradio win je altijd. link naar ons radioprogramma over 'Let's play a game'.Muziek daar kan ik dag en nacht van genieten. Maar hoe ik dat bij jou? Plezier in de muziek hoor je terug in 'Joy in music' link naar het programma over 'Joy in music'.

Lekker brood... ik hou er van. Uit respect voor de bakker maakte ik een radioshow. En natuurlijk neem ik voor de thuisbakkers ook mijn radiopetje af. link naar het programma over 'Bread'. De wintertijd is ingegaan. Rond die tijdovergang kon ik dat uurtje extra lekker meepakken voor een programma over wintertijd. link naar het programma over 'Wintertime'.. Wintertijd is sowieso heerlijk om lekker plaatjes te draaien. Herrinner jij het je nog? Wat was jouw eerste single? link naar het programma over 'Records'.. En natuurlijk drink ik op een herfstige avond graag op jouw gezondheid. Kijk/luister het programma terug over wijn. link naar ons radioprogramma over 'Wine'.Het programma over Heat had weer een mooi passend gedicht gemaakt waar je het ├ęcht warmer van krijgt. link naar ons radioprogramma over 'Heat'.En krijg je de behoefte om in huis de meubels te gaan verschuiven? Dan krijg je vast wat extra energie uit de radioshow rond dat muziekthema. link naar het programma over 'Furniture'

Met de zoekterm 'Radio 2020GL' kom je een heel eind als je andere radioprogramma's nog een keer wil horen. Maar (we zijn modern) via de faceboekpagina kun je ook de links terug vinden richting de radioprogrammas van die week.

In 2012 kwam het radiohart van Geerco opnieuw tot bloei. Gedurende drie jaar verzorgde Geerco een radioprogramma bij de lokale publieke omroep Unity FM. Hij was samensteller/presentator van het programma Unity's Regiorotonde. Wekelijks lieten regiogenoten zich -in gesprek met Geerco- van alle kanten bekijken. link naar trailer van het radioprogramma. Met enige regelmaat is hij nog steeds te beluisteren met reportages en interviews. Ook verzorgt hij op verzoek invalbeurten. Link naar website www.unity.nu Als gastheer, dagvoorzitter, presentator of spreker heeft Geerco verschillende evenementen begeleid.

Als redacteur en zogenaamde dichtbij-schrijver schreef hij artikelen voor o.a. de website www.dichtbij.nl. Op culinair gebied is hij expertproever voor Iens en schreef hij in het recente verleden met enige regelmaat recensies na bezoeken aan restaurants.

Maar zijn hart voor radio blijft kloppend.

glinstudiogeerco3gl40up fotoartikel regiorotondegeerco5schans1
© maart 2017 update oktober 2022 www.geerco.nlalgemene voorwaardenlinks