geerco.nl

Het samenstellen van radioprogramma's

In 2012 kwam het radiohart van Geerco opnieuw tot bloei. Tussen 2 september 2012 en maart 2015 verzorgde Geerco een radioprogramma bij de lokale publieke omroep Unity FM. Hij was samensteller/presentator van het programma Unity's Regiorotonde. Wekelijks lieten regiogenoten zich -in gesprek met Geerco- van alle kanten bekijken. link naar trailer van het radioprogramma. Met enige regelmaat is hij nog steeds te beluisteren met reportages en interviews. Ook verzorgt hij op verzoek invalbeurten. Link naar website www.unity.nu

Als gastheer, dagvoorzitter, presentator of spreker heeft Geerco verschillende evenementen begeleid.

Als redacteur en zogenaamde dichtbij-schrijver schreef hij artikelen voor o.a. de website www.dichtbij.nl.

Op culinair gebied is hij expertproever voor Iens en schreef hij in het recente verleden met enige regelmaat recensies na bezoeken aan restaurants.

Maar zijn hart voor radio blijft kloppend. Via internetradio is sinds begin 2020 weer wekelijks te beluisteren. Beluister één van zijn programma's uitgezonden via Radio Geniaal, dit keer met als muziekthema de herfstlink naar een aflevering van zijn programma Gedraaid Goed bij Radio Geniaal.

Of bekijk en beluister zijn kleurrijke radioshow voor internetradio. link naar aflevering van de radioshow met als muziekthema 'Net als in de film'.

glinstudio artikel regiorotonde gl40up foto geercogeniaal
© maart 2017 update oktober 2020 www.geerco.nl algemene voorwaarden links