geerco.nl

Het samenstellen van radioprogramma's

Sinds begin 2020 is Geerco via Internetradio weer wekelijks te beluisteren. Beluister één van zijn programma's uitgezonden via Radio Geniaal, dit keer met een muziekthema over de lente link naar een aflevering van zijn programma Gedraaid Goed bij Radio Geniaal.

Of bekijk en beluister zijn kleurrijke radioshow voor internetradio. Wekelijks is er als rode draad een ander muziekthema in de uitzending. Zoals over 'verjaardag' bijvoorbeeld. Het programma wordt veel beluisterd en gewaardeerd.Je kunt het terugluisteren via link naar aflevering van de radioshow met als muziekthema verjaardag'.

Bij veel radioshows wordt een bijpassende video gemaakt. Plaatjes bij plaatjes. Bijvoorbeeld bij de uitzending met het muziekthema 'spannend' link naar een aflevering over 'spannend en thriller'

In 2012 kwam het radiohart van Geerco opnieuw tot bloei. Gedurende drie jaar verzorgde Geerco een radioprogramma bij de lokale publieke omroep Unity FM. Hij was samensteller/presentator van het programma Unity's Regiorotonde. Wekelijks lieten regiogenoten zich -in gesprek met Geerco- van alle kanten bekijken. link naar trailer van het radioprogramma. Met enige regelmaat is hij nog steeds te beluisteren met reportages en interviews. Ook verzorgt hij op verzoek invalbeurten. Link naar website www.unity.nu Als gastheer, dagvoorzitter, presentator of spreker heeft Geerco verschillende evenementen begeleid.

Als redacteur en zogenaamde dichtbij-schrijver schreef hij artikelen voor o.a. de website www.dichtbij.nl. Op culinair gebied is hij expertproever voor Iens en schreef hij in het recente verleden met enige regelmaat recensies na bezoeken aan restaurants.

Maar zijn hart voor radio blijft kloppend.

glinstudio artikel regiorotonde gl40up foto geercogeniaal
© maart 2017 update december 2020 www.geerco.nl algemene voorwaarden links